Tűzmadár ház segítő foglalkozásokTájékoztató anyagokÖnkéntességRólunk írtákPartnereinkElérhetőségek


Mobil:
06 30 790 3841

 

Email:
tuzmadar@tuzmadaralapitvany.hu


Bankszámlaszám:
10300002-20249829-00003285 

 

Adószám:

18120763-1-41


Hírlevél fel- és leiratkozás
esetén kérjük, küldjön e-mailt vagy telefonáljon.

A részvételi díjakról

 

A Tűzmadár Alapítvány 2009 óta működteti a Tűzmadár Házat, ahol a daganatos betegek pszichoszociális rehabilitációját segítő szolgáltatásokat kínálunk. Ezen idő alatt több ezer órában biztosítottunk egyéni konzultációkat és csoportfoglalkozásokat, s oktattunk olyan ismereteket, készségeket, amely sok száz rákbeteg számára nyújtottak segítséget a betegséggel való megküzdésben. Célunk továbbra is az, hogy a betegek mellett álljunk a legnehezebb időszakban, a diagnózist követően, amikor kiegészítő terápiás lehetőségeket, eszközöket, megküzdési stratégiákat keresnek, vagy amikor azért szeretnének tenni, hogy a betegség kiújulását megakadályozzák.

 Szolgáltatásainkat nagylelkű adományoknak, támogatásoknak és elnyert pályázati lehetőségeknek köszönhetően ingyenesen biztosítottuk ezen időszak alatt.

A jövőben terápiás szolgáltatásaink csökkentett részvételi díj ellenében vehetők igénybe. Ez a díj valójában egy jelképes összeg, a valós (piaci) konzultációs- és tanfolyami díjak töredéke. A két összeg közötti különbözet térítését továbbra is a Tűzmadár Alapítvány, s az alapítvány keretein belül működő Tarpai Emese Body-Mind Centrum vállalja. Ezen felül, természetesen köszönettel veszünk minden támogatást azoktól, akiknek anyagi lehetőségei ezt megengedik.

Nem szeretnénk elvenni a lehetőséget azoktól sem, akik számára a minimális regisztrációs díj is megoldhatatlan anyagi terhet jelent. Számukra lehetővé tesszük, hogy szociális alapon mentesüljenek a díj megfizetésétől. A díjmentességet az alapítvány kuratóriumától kell igényelni.

A csökkentett részvételi díj azt a célt szolgálja, hogy a jövőben még több beteg ember számára tudjunk, még szélesebb körű szolgáltatást nyújtani, segítve őket a megküzdés, felépülés és az egészségmegőrzés útján. Ha ön is egyetért céljainkkal, kérjük, segítse az alapítványnál folyó gyógyulást segítő munkát a csökkentett részvételi díj megfizetésével, vagy anyagi támogatással.

 

Köszönjük megértő együttműködését!

Eseménynaptár

Facebook

Cikkek


Képmás magazin 2019-12-15 17:46

Életmentő lehet a rákbetegek lelki gondozása

részletek

Itt minden szónak súlya van 2015-06-29 12:44

A beteg és a „többiek”

részletek

Lélekben is gyógyulni kell 2013-11-10 20:29

A rák diagnózisa olyan mint a cunami: ahol előző nap még boldog párok sétáltak a tengerparton, ott másnap a pusztulás és romok képei fogadnak...

részletek