ANYAGI TÁMOGATÁS

TÁMOGATÁS

DOLGOZZON VELÜNK AZ ÉLETÉRT, HOGY A RÁKOT LEKÜZDHESSÜK, HA LEHET VAGY ÉPP AZ ÉLET MINŐSÉGÉT AZ UTOLSÓ PILLANATIG MEGŐRIZHESSÜK. 

"A harcos tudja, hogy a nagy álmok sok kicsiből állnak, ugyanúgy, ahogy a nap fénye is milliónyi kis sugárból adódik össze." (P. Coelho)

TÁMOGATÁSI SZÁNDÉKÁT, JÓAKARATÁT TÖBB SZINTEN IS ÉRVÉNYESÍTENI TUDJA:

ANYAGIAKKAL:
Személyi jövedelemadó 1%
-ának felajánlásával, azaz rendszeres vagy alkalmi támogatóként.

Közhasznú szervezetként köszönettel vesszük, ha alapítványunk javára rendelkezik személyi jövedelemadója 1%-áról.
Adószámunk: 18120763-1-41; az alapítvány pontos neve: Tűzmadár Alapítvány a Minőségi Életért. A rendelkező nyilatkozat innen tölthető le.

Fogalakozásaink nagyon kedvezményesek, a piaci árhoz képest nagyon, de munkatársaink is kedvezményesen dolgoznak nálunk. Ennek 20-30%-t kérjük a résztvevőktől adományként, költségeink csökkentése érdekében és hogy minél több elérhetőséget tudjunk biztosítani.

EZÉRT olyan rendszert alakítottunk ki, amelyben a az alapszolgáltatások térítésmentesek, számos csoportos és egyéni foglalkozásaink pedig aktív kezelésbe járóknak és hozzátartozóinak nagyon kedvezményesek, míg a daganattal érintettek, de már gyógyult embereknek kicsit emeltebb hozzájárulást kérünk, de még mindig nagyon kedvezményes. 

A PREVENCIÓT, az Életmód és szemléletmód váltást kereső érdeklődőknek és szakmabelieknek ugyanakkor emeltebb támogatási hozzájárulást kérünk. 

ERRŐL IDE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT.


A Tűzmadár Házban sok életharcos fordul meg naponta. Betegek és gyógyítók, akiknek álmaiból, terveiből sugárzik a belső erő, a hit és a szeretet.

Talán Ön személyesen is megvívta már a maga harcát a rákkal, vagy tanúja, segítője volt valamely szeretett családtagja, barátja emberfeletti küzdelmének. Ha igen, bizonyára megtapasztalta, érezhette milyen nehéz, mégis mennyire felemelő reményt adni, segítő kezet nyújtani valakinek, hogy megvívhassa saját csatáját a betegséggel.
A célunk közös: minden lehetséges eszközzel segíteni a „harcosokat” a rák legyőzésében, a gyógyulásban.

A Tűzmadár Alapítvány közhasznú szervezet, mely a kezelés helyétől függetlenül az ország egész területéről fogadja a rákbetegeket.
Egyik kiemelt helyünk a Szt László kórházban kialakított, anno fővárosi közgyülés által támogatott hely: az első Tűzmadár Ház.

Tervünk még egy budapesti központú fejlesztő prevenciós-rehabilitációs Test-Tudat Központ, a Tűzmadár Intézet kialakítása.

Emellett nyitottak vagyunk országszerte kialakítandó un. Tűzmadár Házak és Tűzmadár klubok létesítésére. 

Az ön által adományozott összeget 100%-ban a daganatos betegek segítésére fordítjuk, ez az összeg is hozzájárul, hogy évről évre egyre több, a rák riasztó diagnózisával szembesülő beteg kaphasson segítséget megküzdéséhez.
Csak a Szt László kórház Tűzmadár Házában az évek során kb 1000-12000 kontaktóra, ca. 400 embernek tudtunk támogatást biztosítani. 

A COVID-19 időszaka óta pedig elindítottuk, elaőként a szakmában hatékonyabb Tűzmadár Online szolgáltatásunkat. 


Az Önhöz hasonló nagylelkű magánszemélyek és családok önzetlen adományai nélkül nem tudnánk segítő tevékenységünket folytatni.

Hogyan segíthet még:

 

KIEMELT TÁMOGATÓINK:

Oklahoma Community Foundation
K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány
Vándor Péter

Hogyan segíthet még nekünk?

 • Tárgyi adománnyal
  Köszönettel veszünk minden, a gyógyulást elősegítő, vagy az alapítvány irodai háttér tevékenységét szolgáló eszközt, tárgyi felajánlást, életmódtábor helyszíneket. (gyógytorna eszközök, polifoam, teák, nyomtatópapír, fotelok, székek, kanapék, stb.)
 • Önkéntes tevékenységgel
  Ha idejét, kedvességét, empátiáját szeretné felajánlani – szeretettel várjuk. Sok betegnek szerezhet majd örömet tevékenységével.
  Recepció, kultúrális programok, program-rendezvény szervezés, informatika-honlap készítés, karbantartás, sponzor szervezés,stb. 
 • Szakértelemmel
  Ha a segítő szándék szakértelemmel párosul – csodákra képes. Tanácsadó csapatunk örömmel vár szakértőket önkéntesként az alábbi területekre: onkopszichológia, onkológia, dietetika, életmód tanácsadás, jóga, házi segítés, informatika, sponzoráció-fundraising, média-sajtó jelenlét....Köszönjük támogatását!

Eseménynaptár

Facebook

Cikkek


Képmás magazin 2019-12-15 17:46

Életmentő lehet a rákbetegek lelki gondozása

részletek

Itt minden szónak súlya van 2015-06-29 12:44

A beteg és a „többiek”

részletek

Lélekben is gyógyulni kell 2013-11-10 20:29

A rák diagnózisa olyan mint a cunami: ahol előző nap még boldog párok sétáltak a tengerparton, ott másnap a pusztulás és romok képei fogadnak...

részletek