ANYAGI TÁMOGATÁS

TÁMOGATÁS

DOLGOZZON VELÜNK AZ ÉLETÉRT, HOGY A RÁKOT LEKÜZDHESSÜK, HA LEHET VAGY ÉPP AZ ÉLET MINŐSÉGÉT AZ UTOLSÓ PILLANATIG MEGŐRIZHESSÜK.

"A harcos tudja, hogy a nagy álmok sok kicsiből állnak, ugyanúgy, ahogy a nap fénye is milliónyi kis sugárból adódik össze." (P. Coelho)

TÁMOGATÁSÁT TÖBB SZINTEN IS ÉRVÉNYESÍTENI TUDJA:

ANYAGIAKKAL:
Személyi jövedelemadó 1%
-ának felajánlásával, azaz rendszeres vagy alkalmi támogatóként.

Közhasznú szervezetként köszönettel vesszük, ha alapítványunk javára rendelkezik személyi jövedelemadója 1%-áról.
Adószámunk: 18120763-1-41; az alapítvány pontos neve: Tűzmadár Alapítvány a Minőségi Életért. A rendelkező nyilatkozat innen tölthető le.

Fogalakozásaink nagyon kedvezményesek, a piaci árhoz képest nagyon, de munkatársaink is kedvezményesen dolgoznak nálunk. Ennek 20-30%-t kérjük a résztvevőktől adományként, a költségek csökkerntése érdekében.

A Tűzmadár Házban sok életharcos fordul meg naponta. Betegek és gyógyítók, akiknek álmaiból, terveiből sugárzik a belső erő, a hit és a szeretet.

Talán Ön személyesen is megvívta már a maga harcát a rákkal, vagy tanúja, segítője volt valamely szeretett családtagja, barátja emberfeletti küzdelmének. Ha igen, bizonyára megtapasztalta, érezhette milyen nehéz, mégis mennyire felemelő reményt adni, segítő kezet nyújtani valakinek, hogy megvívhassa saját csatáját a betegséggel.
A célunk közös: minden lehetséges eszközzel segíteni a „harcosokat” a rák legyőzésében, a gyógyulásban.

A Tűzmadár Alapítvány közhasznú szervezet, mely a kezelés helyétől függetlenül az ország egész területéről fogadja a rákbetegeket.
Egyik kiemelt helyünk a Szt László kórházban kialakított, anno fővárosi közgyülés által támogatott hely: az első Tűzmadár Ház.

Tervünk még egy budapesti központú fejlesztő prevenciós-rehabilitációs Test-Tudat Központ, a Tűzmadár Intézet kialakítása.

Emellett nyitottak vagyunk országszerte kialakítandó un. Tűzmadár Házak és Tűzmadár klubok létesítésére.

Az ön által adományozott összeget 100%-ban a daganatos betegek segítésére fordítjuk, ez az összeg is hozzájárul, hogy évről évre egyre több, a rák riasztó diagnózisával szembesülő beteg kaphasson segítséget megküzdéséhez.
Csak a Szt László kórház Tűzmadár Házában az évek során kb 1000-12000 kontaktóra, ca. 400 embernek tudtunk támogatást biztosítani.

A COVID-19 időszaka óta pedig elindítottuk, elaőként a szakmában hatékonyabb Tűzmadár Online szolgáltatásunkat.

Az Önhöz hasonló nagylelkű magánszemélyek és családok önzetlen adományai nélkül nem tudnánk segítő tevékenységünket folytatni.

Hogyan segíthet még:

KIEMELT TÁMOGATÓINK:

Oklahoma Community Foundation
K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány
Vándor Péter

Hogyan segíthet még nekünk?

• Tárgyi adománnyal
    Köszönettel veszünk minden, a gyógyulást elősegítő, vagy az alapítvány irodai háttér tevékenységét szolgáló eszközt, tárgyi felajánlást, életmódtábor helyszíneket. (gyógytorna eszközök, polifoam, teák, nyomtatópapír, fotelok, székek, kanapék, stb.)
  • Önkéntes tevékenységgel
    Ha idejét, kedvességét, empátiáját szeretné felajánlani – szeretettel várjuk. Sok betegnek szerezhet majd örömet tevékenységével.
    Recepció, kultúrális programok, program-rendezvény szervezés, informatika-honlap készítés, karbantartás, sponzor szervezés,stb.
  • Szakértelemmel
    Ha a segítő szándék szakértelemmel párosul – csodákra képes. Tanácsadó csapatunk örömmel vár szakértőket önkéntesként az alábbi területekre: onkopszichológia, onkológia, dietetika, életmód tanácsadás, jóga, házi segítés, informatika, sponzoráció-fundraising, média-sajtó jelenlét....

Köszönjük támogatását!