FOGALALKOZÁSAINK

 

A Szt László Tűzmadár Ház a COVID idején csak részlegesen tart nyítva. Foglalkozásainkra, és egyéni támogatásra előre be kell jelentkezni. 

Foglalkozásaink a Tűzmadár Ház/ak/ban a komplex pszicho-szociális rehabilitáció ÉS a Tarpai Emese Test-Tudat központban a prevenció céljait szolgálják. 
Általa az un. Integrativ, integráló medicina kialakulását is erősítjük hazai keretek között. 

Igyekszünk a legkíválóbb hazai szakemberekkel dolgozni, partnerséget és közös programokat velük kialakítani. 
Minden munkatársunk tudását szívvel-lélekkel, teljes odaadással, emberséggel, szakmai ígényességgel és nemegyszer pro bono végzi.
Megbecsüljük egymást és a hozzánk forduló érintetteket és hozzátartozóikat is. 

A kölcsönösség, a minden személynek kijáró figyelem, elfogadás és együttérzés, igényesség és együttérző jelenlét párosul szaktudással és tapasztalatban érlelt támogatással.

Foglalkozásainkra jelentkezni ezen a jelentkezési oldalon lehet. https://www.tuzmadaralapitvany.hu/jelentkezesi_lap-p-hu.html

Hozzájárulás

Minden jóakaratunk mellett is szükségünk van anyagi támogatásra is. Ennek formájáról itt lehet többet olvasni. 
A foglalkozások zavartalan működése érdekében Önöktől, a résztvevőktől is kérünk adomány alapú támogatást.

Javasoljuk, hogy most - az ONLINE szolgáltatások miatt - ne alkalmanként, hanem egy-egy hónap elteltével utalják át a hozzájárulási támogatásukat aszerint, ahogy résztvettek a programokon.Átutaláskor a közlemény rovatban jelezzék támogatásukat, mint adomány és a nevet, ha nem saját bankszámlaszámról utalnak.  

Javasolt támogatási díjak: Képzések díja ott van feltűntetve a képzésnél. Alkalmi programok 300ft/óra és 10 alkalmas bérlet 400 ft és 600 ft/2 óra, 10 alkalmas bérlet 500 ft, kivéve a hétfői gyógytorna,ami ingyenes és a Tűzmadár gyakorló foglalkozások képzést végzetteknek. Itt adományát szeretettel fogadjuk. Az egyéni tanácsadás 2200 ft/alkalom.

1% adományát köszönettel fogadjuk, asz.: 18120763-1-41
Bankszámlaszám: 10300002-20249829-00003285

Eseménynaptár

Facebook

Cikkek


Képmás magazin 2019-12-15 17:46

Életmentő lehet a rákbetegek lelki gondozása

részletek

Itt minden szónak súlya van 2015-06-29 12:44

A beteg és a „többiek”

részletek

Lélekben is gyógyulni kell 2013-11-10 20:29

A rák diagnózisa olyan mint a cunami: ahol előző nap még boldog párok sétáltak a tengerparton, ott másnap a pusztulás és romok képei fogadnak...

részletek