FOGALALKOZÁSAINK

A Szt László Tűzmadár Ház a COVID idején csak részlegesen tart nyítva. Foglalkozásainkra, és egyéni támogatásra előre be kell jelentkezni.

Foglalkozásaink a Tűzmadár Ház/ak/ban a komplex pszicho-szociális rehabilitáció ÉS a Tarpai Emese Test-Tudat központban a prevenció céljait szolgálják. Általa az un. Integrativ, integráló medicina kialakulását is erősítjük hazai keretek között.

Törekszünk a legkíválóbb hazai szakemberekkel dolgozni, partnerséget és közös programokat velük kialakítani.
Minden munkatársunk tudását szívvel-lélekkel, teljes odaadással, emberséggel, szakmai ígényességgel és nemegyszer pro bono végzi. Megbecsüljük egymást és a hozzánk forduló érintetteket és hozzátartozóikat is.

A kölcsönösség, a minden személynek kijáró figyelem, elfogadás és együttérzés, igényesség és együttérző jelenlét párosul szaktudással és tapasztalatban érlelt támogatással.

Foglalkozásainkra jelentkezni ezen a jelentkezési oldalon lehet. https://www.tuzmadaralapitvany.hu/jelentkezesi_lap-p-hu.html

Hozzájárulás

Minden jóakaratunk mellett is szükségünk van anyagi támogatásra is. Ennek formájáról itt lehet többet olvasni.
A foglalkozások zavartalan működése érdekében több kategóriás támogatási rendszert dolgoztunk ki, benne számos térítésmentes foglalkozás is. Adomány alapú támogatását természetesen nagy szeretettel és hálával fogadjuk.

Javasoljuk, hogy most - az ONLINE szolgáltatások miatt - ne alkalmanként, hanem egy-egy hónap elteltével utalják át a hozzájárulási támogatásukat aszerint, ahogy résztvettek a programokon. Részvételüket mi a ZOOM regisztrációból tudjuk követni. Átutaláskor a közlemény rovatban jelezzék milyen foglalkozásokra utalják adományukat és a nevet, ha nem saját bankszámlaszáról utalnak.

RÉSZLETEKET IDE KATTINTVA TALÁLNAK.

1% adományát köszönettel fogadjuk, asz.: 18120763-1-41
Bankszámlaszám: 10300002-20249829-00003285