FOGALALKOZÁSAINK

A Szt László Tűzmadár Ház a COVID idején csak részlegesen tart nyítva. Foglalkozásainkra, és egyéni támogatásra előre be kell jelentkezni.

Foglalkozásaink a Tűzmadár Ház/ak/ban a komplex pszicho-szociális rehabilitáció ÉS a Tarpai Emese Test-Tudat központban a prevenció céljait szolgálják.
Általa az un. Integrativ, integráló medicina kialakulását is erősítjük hazai keretek között.

Igyekszünk a legkíválóbb hazai szakemberekkel dolgozni, partnerséget és közös programokat velük kialakítani.
Minden munkatársunk tudását szívvel-lélekkel, teljes odaadással, emberséggel, szakmai ígényességgel és nemegyszer pro bono végzi.
Megbecsüljük egymást és a hozzánk forduló érintetteket és hozzátartozóikat is.

A kölcsönösség, a minden személynek kijáró figyelem, elfogadás és együttérzés, igényesség és együttérző jelenlét párosul szaktudással és tapasztalatban érlelt támogatással.

Foglalkozásainkra jelentkezni ezen a jelentkezési oldalon lehet. https://www.tuzmadaralapitvany.hu/jelentkezesi_lap-p-hu.html

Hozzájárulás

Minden jóakaratunk mellett is szükségünk van anyagi támogatásra is. Ennek formájáról itt lehet többet olvasni.
A foglalkozások zavartalan működése érdekében Önöktől, a résztvevőktől is kérünk adomány alapú támogatást.

Javasoljuk, hogy most - az ONLINE szolgáltatások miatt - ne alkalmanként, hanem egy-egy hónap elteltével utalják át a hozzájárulási támogatásukat aszerint, ahogy résztvettek a programokon.Átutaláskor a közlemény rovatban jelezzék támogatásukat, mint adomány és a nevet, ha nem saját bankszámlaszámról utalnak.

Javasolt támogatási díjak: Képzések díja ott van feltűntetve a képzésnél. Alkalmi programok 300ft/óra és 10 alkalmas bérlet 400 ft és 600 ft/2 óra, 10 alkalmas bérlet 500 ft, kivéve a hétfői gyógytorna,ami ingyenes és a Tűzmadár gyakorló foglalkozások képzést végzetteknek. Itt adományát szeretettel fogadjuk. Az egyéni tanácsadás 2200 ft/alkalom.

1% adományát köszönettel fogadjuk, asz.: 18120763-1-41
Bankszámlaszám: 10300002-20249829-00003285