TŰZMADÁR HÁZ SEGÍTŐ FOGLALKOZÁSOK

Társ-szervezetek

Hírlevél fel- és leiratkozás
esetén kérjük, küldjön e-mailt vagy telefonáljon.

Támogatás

TÁMOGATÁS

HARCOLJON VELÜNK AZ ÉLETÉRT, HOGY A RÁKOT LEKÜZDHESSE MINDENKI, AKINEK EZ A DOLGA

"A harcos tudja, hogy a nagy álmok sok kicsiből állnak, ugyanúgy, ahogy a nap fénye is milliónyi kis sugárból adódik össze." (P. Coelho)

Személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával.
Közhasznú szervezetként köszönettel vesszük, ha alapítványunk javára rendelkezik személyi jövedelemadója 1%-áról.
Adószámunk: 18120763-1-41; az alapítvány pontos neve: Tűzmadár Alapítvány a Minőségi Életért. A rendelkező nyilatkozat innen tölthető le.

A Tűzmadár Házban sok harcos fordul meg naponta. Betegek és gyógyítók, akiknek álmaiból, terveiből sugárzik a belső erő, a hit és a szeretet.

Talán ön személyesen is megvívta már a maga harcát a rákkal, vagy tanúja, segítője volt valamely szeretett családtagja, barátja emberfeletti küzdelmének. Ha igen, bizonyára megtapasztalta, érezhette milyen nehéz, mégis mennyire felemelő reményt adni, segítő kezet nyújtani valakinek, hogy megvívhassa saját csatáját a betegséggel.
A célunk közös: minden lehetséges eszközzel segíteni a „harcosokat” a rák legyőzésében, a gyógyulásban.
A Tűzmadár Alapítvány közhasznú szervezet, mely a kezelés helyétől függetlenül az ország egész területéről fogadja a rákbetegeket. Az ön által adományozott összeget 100%-ban a daganatos betegek segítésére fordítjuk, ez az összeg is hozzájárul, hogy évről évre egyre több, a rák riasztó diagnózisával szembesülő beteg kaphasson segítséget megküzdéséhez.
Az önhöz hasonló nagylelkű magánszemélyek és családok önzetlen adományai nélkül nem tudnánk segítő tevékenységünket folytatni.

Hogyan segíthet még:

• Pénzbeli adományával a Tűzmadár Alapítvány bankszámlájára történő utalással
    Bankszámlaszámunk: 10300002-20249829-00003285
    IBAN KÓD: HU85
    SWIFT (BIC):SWIFT(BIC) MKKBHU HB

• Tárgyi adománnyal
    Köszönettel veszünk minden, a gyógyulást elősegítő, vagy az alapítvány irodai háttér tevékenységét szolgáló eszközt, tárgyi felajánlást. (gyógytorna eszközök, polifoam, teák, nyomtatópapír, fotelok, székek, kanapék, stb.)

• Önkéntes tevékenységgel
    Ha idejét, kedvességét, empátiáját szeretné felajánlani – szeretettel várjuk. Sok betegnek szerezhet majd örömet tevékenységével.

• Szakértelemmel
    Ha a segítő szándék szakértelemmel párosul – csodákra képes. Tanácsadó csapatunk örömmel vár szakértőket önkéntesként az alábbi területekre: onkopszichológia, onkológia, dietetika, életmód tanácsadás, jóga.

Köszönjük támogatását!