Tűzmadár ház segítő foglalkozások

Hírlevél fel- és leiratkozás
esetén kérjük, küldjön e-mailt vagy telefonáljon.

Támogatás

TÁMOGATÁS

DOLGOZZON VELÜNK AZ ÉLETÉRT, HOGY A RÁKOT LEKÜZDHESSÜK, HA LEHET VAGY ÉPP AZ ÉLET MINŐSÉGÉT AZ UTOLSÓ PILLANATIG MEGŐRIZHESSÜK.

"A harcos tudja, hogy a nagy álmok sok kicsiből állnak, ugyanúgy, ahogy a nap fénye is milliónyi kis sugárból adódik össze." (P. Coelho)

TÁMOGATÁSÁT TÖBB SZINTEN IS ÉRVÉNYESÍTENI TUDJA:

ANYAGIAKKAL:
Személyi jövedelemadó 1%
-ának felajánlásával, azaz rendszeres vagy alkalmi támogatóként.

Közhasznú szervezetként köszönettel vesszük, ha alapítványunk javára rendelkezik személyi jövedelemadója 1%-áról.
Adószámunk: 18120763-1-41; az alapítvány pontos neve: Tűzmadár Alapítvány a Minőségi Életért. A rendelkező nyilatkozat innen tölthető le.

A Tűzmadár Házban sok életharcos fordul meg naponta. Betegek és gyógyítók, akiknek álmaiból, terveiből sugárzik a belső erő, a hit és a szeretet.

Talán Ön személyesen is megvívta már a maga harcát a rákkal, vagy tanúja, segítője volt valamely szeretett családtagja, barátja emberfeletti küzdelmének. Ha igen, bizonyára megtapasztalta, érezhette milyen nehéz, mégis mennyire felemelő reményt adni, segítő kezet nyújtani valakinek, hogy megvívhassa saját csatáját a betegséggel.
A célunk közös: minden lehetséges eszközzel segíteni a „harcosokat” a rák legyőzésében, a gyógyulásban.

A Tűzmadár Alapítvány közhasznú szervezet, mely a kezelés helyétől függetlenül az ország egész területéről fogadja a rákbetegeket.
Egyik kiemelt helyünk a Szt László kórházban kialakított, anno fővárosi közgyülés által támogatott hely: az első Tűzmadár Ház.

Tervünk még egy budapesti központú fejlesztő prevenciós-rehabilitációs Test-Tudat Központ, a Tűzmadár Intézet kialakítása.

Emellett nyitottak vagyunk országszerte kialakítandó un. Tűzmadár Házak és Tűzmadár klubok létesítésére.

Az ön által adományozott összeget 100%-ban a daganatos betegek segítésére fordítjuk, ez az összeg is hozzájárul, hogy évről évre egyre több, a rák riasztó diagnózisával szembesülő beteg kaphasson segítséget megküzdéséhez.
Csak a Szt László kórház Tűzmadár Házában az évek során kb 1000-12000 kontaktóra, ca. 400 embernek tudtunk támogatást biztosítani.

A COVID-19 időszaka óta pedig elindítottuk az egyik leghatékonyabb Tűzmadár Online szolgáltatási hálónkat.

Az Önhöz hasonló nagylelkű magánszemélyek és családok önzetlen adományai nélkül nem tudnánk segítő tevékenységünket folytatni.

Hogyan segíthet még:

• Pénzbeli adományával a Tűzmadár Alapítvány bankszámlájára történő utalással
    MKB
    Bankszámlaszámunk: 10300002-20249829-00003285
    IBAN KÓD: HU85
    SWIFT (BIC):SWIFT(BIC) MKKBHU HB

PAYPAL: tuzmadar@tuzmadaralapitvany.hu

KIEMELT TÁMOGATÓINK:

Oklahoma Community Foundation
K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány
Vándor Péter

• Tárgyi adománnyal
    Köszönettel veszünk minden, a gyógyulást elősegítő, vagy az alapítvány irodai háttér tevékenységét szolgáló eszközt, tárgyi felajánlást, életmódtábor helyszíneket. (gyógytorna eszközök, polifoam, teák, nyomtatópapír, fotelok, székek, kanapék, stb.)

• Önkéntes tevékenységgel
    Ha idejét, kedvességét, empátiáját szeretné felajánlani – szeretettel várjuk. Sok betegnek szerezhet majd örömet tevékenységével.
    Recepció, kultúrális programok, program-rendezvény szervezés, informatika-honlap készítés, karbantartás, sponzor szervezés,stb.

• Szakértelemmel
    Ha a segítő szándék szakértelemmel párosul – csodákra képes. Tanácsadó csapatunk örömmel vár szakértőket önkéntesként az alábbi területekre: onkopszichológia, onkológia, dietetika, életmód tanácsadás, jóga, házi segítés.

Köszönjük támogatását!