TŰZMADÁR SZOLGÁLTATÁSOK

A Szt László Tűzmadár Ház a COVID idején csak részlegesen tart nyítva. Foglalkozásainkra, és egyéni támogatásra előre be kell jelentkezni. 

Foglalkozásaink a Tűzmadár Ház/ak/ban a komplex pszicho-szociális rehabilitáció ÉS a Tarpai Emese Test-Tudat központban a prevenció céljait szolgálják. Általa az un. Integrativ, integráló medicina kialakulását is erősítjük hazai keretek között. 

Törekszünk a legkíválóbb hazai szakemberekkel dolgozni, partnerséget és közös programokat velük kialakítani. 
Minden munkatársunk tudását szívvel-lélekkel, teljes odaadással, emberséggel, szakmai ígényességgel és nemegyszer pro bono végzi. Megbecsüljük egymást és a hozzánk forduló érintetteket és hozzátartozóikat is. 

A kölcsönösség, a minden személynek kijáró figyelem, elfogadás és együttérzés, igényesség és együttérző jelenlét párosul szaktudással és tapasztalatban érlelt támogatással.

Foglalkozásainkra jelentkezni ezen a jelentkezési oldalon lehet. https://www.tuzmadaralapitvany.hu/jelentkezesi_lap-p-hu.html

Hozzájárulás

Minden jóakaratunk mellett is szükségünk van anyagi támogatásra is. Ennek formájáról itt lehet többet olvasni. 
A foglalkozások zavartalan működése érdekében több kategóriás támogatási rendszert dolgoztunk ki, benne számos térítésmentes foglalkozás is. Adomány alapú támogatását természetesen nagy szeretettel és hálával fogadjuk.


Javasoljuk, hogy most - az ONLINE szolgáltatások miatt - ne alkalmanként, hanem egy-egy hónap elteltével utalják át a hozzájárulási támogatásukat aszerint, ahogy résztvettek a programokon. Részvételüket mi a ZOOM regisztrációból tudjuk követni. Átutaláskor a közlemény rovatban jelezzék milyen foglalkozásokra utalják adományukat és a nevet, ha nem saját bankszámlaszáról utalnak.  


RÉSZLETEKET IDE KATTINTVA TALÁLNAK. 

1% adományát köszönettel fogadjuk, asz.: 18120763-1-41
Bankszámlaszám: 10300002-20249829-00003285

 

Eseménynaptár

Facebook

Cikkek


Képmás magazin 2019-12-15 17:46

Életmentő lehet a rákbetegek lelki gondozása

részletek

Itt minden szónak súlya van 2015-06-29 12:44

A beteg és a „többiek”

részletek

Lélekben is gyógyulni kell 2013-11-10 20:29

A rák diagnózisa olyan mint a cunami: ahol előző nap még boldog párok sétáltak a tengerparton, ott másnap a pusztulás és romok képei fogadnak...

részletek