TÁMOGATÁS

DOLGOZZON VELÜNK AZ ÉLETÉRT, HOGY A RÁKOT LEKÜZDHESSÜK, HA LEHET VAGY/ÉS AZ ÉLET MINŐSÉGÉT AZ UTOLSÓ PILLANATIG MEGŐRIZHESSÜK.

"A harcos tudja, hogy a nagy álmok sok kicsiből állnak, ugyanúgy, ahogy a nap fénye is milliónyi kis sugárból adódik össze." (P. Coelho)

TÁMOGATÁSI SZÁNDÉKÁT, JÓAKARATÁT TÖBB SZINTEN IS ÉRVÉNYESÍTENI TUDJA:

ANYAGIAKKAL:
Személyi jövedelemadó 1%
-ának felajánlásával és/vagy rendszeres vagy alkalmi támogatóként.

Közhasznú szervezetként köszönettel vesszük, ha alapítványunk javára rendelkezik személyi jövedelemadója 1%-áról.

Adószámunk
: 18120763-1-13;
Tűzmadár Alapítvány a Minőségi Életért.
A rendelkező nyilatkozat letölthető ide kattintva.

Fogalakozásaink a piaci árhoz képest nagyon kedvezményesek, és munkatársaink is kedvezményesen dolgoznak nálunk.
A szokásos árak töredékét kérjük a résztvevőktől adományként, költségeink csökkentése érdekében és hogy minél több elérhetőséget tudjunk biztosítani.

Az elérhetőség érdekében olyan rendszert alakítottunk ki, amelyben számos alapszolgáltatásunk térítésmentes, egyéb csoportos és egyéni foglalkozásunk pedig aktív kezelésbe járóknak és hozzátartozóiknak nagyon kedvezményes, míg a daganattal érintettek, de már gyógyult emberektől kicsit emeltebb hozzájárulást kérünk, de még mindig kedvezményes.

A PREVENCIÓT, az Életmód és szemléletmódváltást kereső érdeklődőknek és szakmabelieknek ugyanakkor emeltebb támogatási hozzájárulást kérünk. Mindezekről IDE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT.

A Tűzmadár Házban sok életharcos fordul meg naponta. Betegek és gyógyítók, akiknek álmaiból, terveiből sugárzik a belső erő, a hit és a szeretet.

Talán Ön személyesen is megvívta már a maga harcát a rákkal, vagy tanúja, segítője volt valamely szeretett családtagja, barátja emberfeletti küzdelmének. Ha igen, bizonyára megtapasztalta, érezhette milyen nehéz, mégis mennyire felemelő reményt adni, segítő kezet nyújtani valakinek, hogy megvívhassa saját csatáját a betegséggel.
A célunk közös: minden lehetséges eszközzel segíteni a „harcosokat” a rák legyőzésében, a gyógyulásban.

A Tűzmadár Alapítvány közhasznú szervezet, mely a kezelés helyétől függetlenül az ország egész területéről fogadja a rákbetegeket.
Egyik kiemelt helyünk a Szt László kórházban kialakított, anno fővárosi közgyülés által támogatott hely: az első Tűzmadár Ház.

Tervünk még egy budapesti központú fejlesztő prevenciós-rehabilitációs Test-Tudat Központ kialakítása.

Emellett nyitottak vagyunk országszerte kialakítandó un. Tűzmadár Házak és Tűzmadár klubok létesítésére.

Az ön által adományozott összeget 100%-ban az Ön által megjelölt célra, vagy ha nincs külön kiemelve, akkor daganatos betegeink segítésére fordítjuk.
Ez az összeg is hozzájárul, hogy évről évre egyre több, a rák riasztó diagnózisával szembesülő beteg kaphasson segítséget megküzdéséhez.

Csak a Szt László kórház Tűzmadár Házában az évek során kb 1000-12000 kontaktóra, ca. 400 embernek tudtunk támogatást biztosítani.

A COVID-19 időszaka óta pedig elindítottuk, elsőként a szakmában Tűzmadár Online szolgáltatásunkat, melynek hetente ca. 60-80 látogatója van.

Az Önhöz hasonló nagylelkű magánszemélyek és családok önzetlen adományai nélkül nem tudnánk segítő tevékenységünket folytatni.

Hogyan segíthet még:

KIEMELT TÁMOGATÓINK:

Oklahoma City Community Foundation,
K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány
Vándor Péter
Látogatóink és hozzátartozóik

Hogyan segíthet még nekünk?

• Tárgyi adománnyal
    Köszönettel veszünk minden, a gyógyulást elősegítő, vagy az alapítvány irodai háttér tevékenységét szolgáló eszközt, tárgyi felajánlást, életmódtábor helyszíneket. (gyógytorna eszközök, polifoam, teák, nyomtatópapír, fotelok, székek, kanapék, stb.)
  • Önkéntes tevékenységgel
    Ha idejét, kedvességét, empátiáját szeretné felajánlani – szeretettel várjuk. Sok betegnek szerezhet majd örömet tevékenységével.
    Recepció, kultúrális programok, program-rendezvény szervezés, informatika-honlap készítés, karbantartás, sponzor szervezés,stb.
  • Szakértelemmel
    Ha a segítő szándék szakértelemmel párosul – csodákra képes. Tanácsadó csapatunk örömmel vár szakértőket önkéntesként az alábbi területekre: onkopszichológia, onkológia, dietetika, életmód tanácsadás, jóga, házi segítés, informatika, sponzoráció-fundraising, média-sajtó jelenlét....

Köszönjük támogatását!