Egyéni dietetikai konzultáció

Egyéni dietetikai tanácsadás

 

Rákbetegekkel végzett többéves munkánk során azt tapasztaltuk, hogy a betegek sokszor anyagi lehetőségeiket is meghaladó összegeket költenek csodaszernek kikiáltott étrend-kiegészítőkre, vitaminokra, teákra vagy speciális vizekre, miközben figyelmen kívül hagyják azokat az egészen egyszerű és könnyen megvalósítható táplálkozási ajánlásokat, amelyekkel sokat tehetnének egészségük visszaszerzéséért és megtartásáért. 

Becslések szerint az életmód és a táplálkozás megváltoztatásával az összes daganatos megbetegedés 30-40 százaléka megelőzhető lenne. Az elhízás, a kalóriában gazdag, de tápanyagokban szegény ételek (pl. finomított cukrok, fehérlisztet tartalmazó termékek) a glükóz anyagcsere felborulásához vezetnek, ami a cukorbetegséget idézhet elő). Az alacsony rostbevitel, a vörös húsok fogyasztása, az omega 3 és omega 6 zsírsavak arányának felborulása, mind a rák kialakulásának kockázatát növeli.

Alapítványunk lehetőséget biztosít a betegek számára, hogy szakképzett dietetikussal konzultáljanak, és vele közösen alakítsák ki a betegségüknek és állapotuknak leginkább megfelelő diétát. A dietetikussal közösen megbeszélhetik a műtétet követő kímélő étrendet vagy a kemoterápia mellékhatásait csökkentő étrendi változtatásokat.

Helyszín: Online 
A foglalkozást vezeti: Brjeska Mónika, dietetikus, a Van! Holnap alapitvánnyal
Időpont: egyeztetés 
(A tanácsadás előzetes időpont-egyeztetést követően vehető igénybe,  egy konzultáció időtartama 45 perc.)

Csökkentett részvételi díj: 2.200Ft/alkalom, az 1. alkalom után. 5 alkalmat követően 10.000ft/alkalom.
Szükséges eszközök: fontosabb zárójelentések

FONTOS: 

Mivel egyéni foglalkozásainkra, tanácsadásra és kezelésre nagy a kereslet, KÉRJÜK ÖNÖKET, hogy ha valami közbejött és nem tudnak a felírt időpontra jönni,  okvetlen jelezzék nekünk, mert akkor

- a várakozó listán lévő társaik mihamarabb sorra tudnak kerülni. 
- kezelőterapeutája és a Ház alkalmazottjai is tudják, hogy mi történt és ezzel aggódalmunk csökken

- esetleg más segítséget tudunk felajánlani

- és az anyagiak szempontjából sem károsodik senki. 

 

Elérhetőségünk: mobil: 06 30 790 3841 

Eseménynaptár

Facebook

Cikkek


Képmás magazin 2019-12-15 17:46

Életmentő lehet a rákbetegek lelki gondozása

részletek

Itt minden szónak súlya van 2015-06-29 12:44

A beteg és a „többiek”

részletek

Lélekben is gyógyulni kell 2013-11-10 20:29

A rák diagnózisa olyan mint a cunami: ahol előző nap még boldog párok sétáltak a tengerparton, ott másnap a pusztulás és romok képei fogadnak...

részletek