Skip to content

Egyéni dietetikai konzultáció

Rákbetegekkel végzett többéves munkánk során azt tapasztaltuk, hogy a betegek sokszor anyagi lehetőségeiket is meghaladó összegeket költenek csodaszernek kikiáltott étrend-kiegészítőkre, vitaminokra, teákra vagy speciális vizekre, miközben figyelmen kívül hagyják azokat az egészen egyszerű és könnyen megvalósítható táplálkozási ajánlásokat, amelyekkel sokat tehetnének egészségük visszaszerzéséért és megtartásáért.

Becslések szerint az életmód és a táplálkozás megváltoztatásával az összes daganatos megbetegedés 30-40 százaléka megelőzhető lenne. Az elhízás, a kalóriában gazdag, de tápanyagokban szegény ételek (pl. finomított cukrok, fehérlisztet tartalmazó termékek) a glükóz anyagcsere felborulásához vezetnek, ami a cukorbetegséget idézhet elő). Az alacsony rostbevitel, a vörös húsok fogyasztása, az omega 3 és omega 6 zsírsavak arányának felborulása, mind a rák kialakulásának kockázatát növeli.

Alapítványunk lehetőséget biztosít a betegek számára, hogy szakképzett dietetikussal konzultáljanak, és vele közösen alakítsák ki a betegségüknek és állapotuknak leginkább megfelelő diétát. A dietetikussal közösen megbeszélhetik a műtétet követő kímélő étrendet vagy a kemoterápia mellékhatásait csökkentő étrendi változtatásokat.

Helyszín: Online
A foglalkozást vezeti: Kisa Judit, dietetikus
Időpont: szerda délelőttönként
(A tanácsadás előzetes időpont-egyeztetést követően vehető igénybe,  egy konzultáció időtartama 45 perc.)

Csökkentett részvételi díj: 2.200Ft/alkalom, az 1. alkalom után. 5 alkalmat követően 10.000ft/alkalom.
Szükséges eszközök: fontosabb zárójelentések

FONTOS: 

Mivel egyéni foglalkozásainkra, tanácsadásra és kezelésre nagy a kereslet, KÉRJÜK ÖNÖKET, hogy ha valami közbejött és nem tudnak a felírt időpontra jönni,  okvetlen jelezzék nekünk, mert akkor

– a várakozó listán lévő társaik mihamarabb sorra tudnak kerülni.
– kezelőterapeutája és a Ház alkalmazottjai is tudják, hogy mi történt és ezzel aggódalmunk csökken

– esetleg más segítséget tudunk felajánlani

– és az anyagiak szempontjából sem károsodik senki.

 

Elérhetőségünk: mobil: 06 30 790 3841 és vonalas: 1 4558100/8607