Egyéni pszichológiai konzultáció

Egyéni pszichológiai konzultáció

A daganatos beteg fizikai panaszain túl pszichés problémákkal is küzd. A lelki problémák sok esetben hatással lehetnek a betegség végleges kimenetelére, ezért fontos, hogy az erre rászoruló betegek segítséget kapjanak pszichés problémáik feloldásában. A Tűzmadár Alapítvány többféle egyéni foglalkozást kínál; többek között pszichoonkológiai tanácsadást is. Ez az egyéni munka, gyakran együtt a csoportfoglalkozásokkal a közösség gyógyító terében segíthet a betegnek az életvezetésben rejlő problémák rendezésében, az önismeret elmélyítésében, az életnek a betegségben is értelmet adó lehetőségek felderítésében, az otthon is végezhető stresszkezelő technikák, relaxációs és meditációs módszerek elsajátításában.

Minden új betegünk, érintett első találkozása a Tűzmadár Házban egy személyes, un. orientációs beszélgetéssel kezdődik és egy állapotfelmérési kérdőívvel, amelynek segítségével közösen kidolgozzák az un. betegutat, értő és megerősítő támogatást.


Helyszín: Tűzmadár Ház


A terápiás üléseket tartja: Lakatos Júlia Anna, pszichológus, végzős klinikai szakpszichológus jelölt

Időpont: az 1 órás tanácsadás előzetes időpont-egyeztetést követően vehető igénybe.
Orientációs foglalkozásunk, az un. legelső alkalom térítésmentes.
Ezt követően, ha szükséges az egyéni pszichológiai tanácsadói támogatás, akkor 5 alkalommal tudjuk a nagyon kedvezményes segítséget biztosítani.

Csökkentett részvételi díj: a szokásos, a magán praxisban megszokott 14-20.000ft/alkalom helyett
Tanácsadás 5 alkalommal 6.000ft/alkalom, és a
kinek hosszabb támogatásra lesz szüksége, annak 10.000ft/alkalom (a következő 5 alkalom) és utána 16.000 ft/alkalom áron tudjuk ezt biztosítani Lakatos Júlia Annával.
Anyagi támogatást tudunk biztosítani akkor is, ha a velünk kapcsolatban lévő betegek másokkal folytatnak egyéni terápiás munkát, miközben hozzánk járnak valamely csoportfoglalkozásra. Ennek éehetősége: 4.000ft/alkalom x 10 alkalommal. 
Ez mit is jelent?
Amikor nem tudjuk már kapacitás hiány miatt fogadni egyéni támogatásra a hozzánk fordulókat, akkor azzal tudjuk a gyógyulási folyamatot segíteni, hogy a mindenkori terapeuta által kért díjazást megtámogatjuk 4.000ftx10 alkalommal. Ehhez a választott terapeutanak velünk fel kell vennie a kapcsolatot, hogy az együttműködés biztosított lehessen.

Szükséges eszközök: fontosabb zárójelentések

 

FONTOS: 

Mivel egyéni foglalkozásainkra, tanácsadásra és kezelésre nagy a kereslet, KÉRJÜK ÖNÖKET, hogy ha valami közbejött és nem tudnak a felírt időpontra jönni,  okvetlen jelezzék nekünk, mert akkor

- a várakozó listán lévő társaik mihamarabb sorra tudnak kerülni. 
- kezelőterapeutája és a Ház alkalmazottjai is tudják, hogy mi történt és ezzel aggódalmunk csökken

- esetleg más segítséget tudunk felajánlani

- és az anyagiak szempontjából sem károsodik senki. 

 

Elérhetőségünk: mobil: 06 30 790 3841 

Eseménynaptár

Facebook

Cikkek


Képmás magazin 2019-12-15 17:46

Életmentő lehet a rákbetegek lelki gondozása

részletek

Itt minden szónak súlya van 2015-06-29 12:44

A beteg és a „többiek”

részletek

Lélekben is gyógyulni kell 2013-11-10 20:29

A rák diagnózisa olyan mint a cunami: ahol előző nap még boldog párok sétáltak a tengerparton, ott másnap a pusztulás és romok képei fogadnak...

részletek