Skip to content

Egyéni pszichológiai konzultáció

A daganatos beteg fizikai panaszain túl pszichés problémákkal is küzd. A lelki problémák sok esetben hatással lehetnek a betegség végleges kimenetelére, ezért fontos, hogy az erre rászoruló betegek segítséget kapjanak pszichés problémáik feloldásában. A Tűzmadár Alapítvány többféle egyéni foglalkozást kínál; többek között pszichoonkológiai tanácsadást is. Ez az egyéni munka gyakran együtt a csoportfoglalkozásokkal a közösség gyógyító terében segíthet a betegnek az életvezetésben rejlő problémák rendezésében, az önismeret elmélyítésében, az életnek a betegségben is értelmet adó lehetőségek felderítésében, az otthon is végezhető stresszkezelő technikák, relaxációs és meditációs módszerek elsajátításában.

Minden új betegünk, érintett első találkozása a Tűzmadár Házban egy személyes, un. orientációs beszélgetéssel kezdődik és egy állapotfelmérési kérdőívvel, amelynek segítségével közösen kidolgozzák az un. betegutat, értő és megerősítő támogatást.

Helyszín: Tűzmadár Ház

A terápiás üléseket tartja: Lakatos Júlia Anna, pszichológus, végzős klinikai szakpszichológus jelölt és tanácsadást önkéntes munkatársunk, Tóth Adrienn, pszichológus

Időpont: az 1 órás tanácsadás előzetes időpont-egyeztetést követően vehető igénybe
Orientációs foglalkozásunk, az un. legelső alkalom térítésmentes.
Ezt követően, ha szükséges további egyéni pszichológiai tanácsadúi támogatás, akkor 5 alkalommal tudjuk a nagyon kedvezményes segítséget biztosítani.

Csökkentett részvételi díj: a szokásos, a magán praxisban megszokott 14-20.000ft/alkalom helyett
Tanácsadás 5 alkalommal 6.000ft=alkalom, és akinek hosszabb pszichoterápiára lesz szüksége, annak 10.000ft/alkalom (10 alkalommal) és utána 16.000 ft=alkalom áron tudjuk ezt biztosítani Lakatos Júlia Annával.
Támogatás másokkal folytatott és velünk kapcsolatban lévő terápiás kezeléshez: 4.000ft/alkalom x 10 alkalommal
Amikor nem tudjuk már kapacitás hiány miatt fogadni egyéni terápiára a hozzánk fordulókat, akkor azzal tudjuk a gyógyulási folyamatot segíteni, hogy a mindenkori terapeuta által kért díjazást megtámogatjuk 4.000ftx10 alkalommal. Ehhez a választott terapeutanak velünk fel kell vennie a kapcsoaltot, hogy az együttműködés biztosított lehessen.

Szükséges eszközök: fontosabb zárójelentések

 

FONTOS: 

Mivel egyéni foglalkozásainkra, tanácsadásra és kezelésre nagy a kereslet, KÉRJÜK ÖNÖKET, hogy ha valami közbejött és nem tudnak a felírt időpontra jönni,  okvetlen jelezzék nekünk, mert akkor

– a várakozó listán lévő társaik mihamarabb sorra tudnak kerülni.
– kezelőterapeutája és a Ház alkalmazottjai is tudják, hogy mi történt és ezzel aggódalmunk csökken

– esetleg más segítséget tudunk felajánlani

– és az anyagiak szempontjából sem károsodik senki.

 

Elérhetőségünk: mobil: 06 30 790 3841 és vonalas: 1 4558100/8607