Egyéni manualterápia-gyógytorna

 JELENLEG csak sürgős esetben alkalmi támogatás.

 

A daganatos betegségek kezelése, a műtétek, a sugár- és kemoterápia egyaránt igénybe veszi a szervezetet. A megváltozott testkép elfogadása, a fizikai erőnlét visszaszerzése, a mozgás- és egyéb funkciók megtartása, a szövődmények megelőzése, bizonyos segédeszközök használatának elsajátítása csak néhány példa az onkológiai fizioterápia által nyújtott lehetőségekből. A gyógytorna és manualterápia jelentősen hozzájárul a jobb életminőséghez és a testi-lelki rehabilitációhoz. A csoportos gyógytorna gyakorlatok célja többek között a mozgáskoordináció fejlesztése és a nyiroködéma megelőzése. 

Az egyéni gyógytorna személyesen is, és online isJELENLEG csak sürgős esetben érhető el Seregély Bea, gyógytornász és mauálterapeuta vezetésével.

ONLINE: Minden héten, hétfőn napokon 11.00:00 és 13:00 között várjuk a gyógyulni vágyókat.
SZEMÉLYESEN pedig előzetes egyeztetés után. 
Az egyéni gyógytorna 30 perc időtartamú, előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges!

Saját jógaszőnyeg hozható, ha van.


Hozzájárulási díj: lsd táblázatunkat

Kedves Tűzmadár Látogatók,

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani, hogy online módon, Zoom-on keresztül újra elérhető az egyéni gyógytorna konzultáció.

Tapasztalataim szerint, habár a személyes fizikai érintést pótolhatatlan, mégis sok esetben nagyon jól működik ez a fajta támogatás. Hangsúlyosabbá válik az önkezelés képességének ezen a területen való fejlesztése. Nagy élmény megtapasztalni azt a lehetőséget, hogy milyen hatékonyan tudod befolyásolni ezen a módon is a saját közérzeted, jól létedet, ami nagy erőt és magabiztosságot ad.

 
Szeretettel hívok mindenkit, aki frissen esett át műtéten és még nehezére esik a mozgás, feszülnek a hegek a műtéti területen és ez elbizonytalanítja, hogy mit csinálhat és mit nem. Sugárkezelésen esett át és újra visszaesett a mozgások mértéke és minősége. Bizonytalan abban, hogy kemoterápia alatt, mennyit és hogyan szabad mozogni. Valamint azokat, akik ízületi problémákkal (csípő, térd, váll, csukló, stb.), nyaki, deréktáji fájdalmakkal küzdenek. Vagy bármilyen egyéb, a felsoroltakon kívüli, a fizikai állapototokkal kapcsolatos kérdés merül fel bennetek.

                             Seregély Bea, gyógytornász, manuálterapeuta

FONTOS: 

Mivel egyéni foglalkozásunkra, tanácsadásra és kezelésre nagy a kereslet, KÉRJÜK ÖNÖKET, hogy ha valami közbejött és nem tudnak a felírt időpontra jönni,  okvetlen jelezzék nekünk, mert akkor

- a várakozó listán lévő társaik mihamarabb sorra tudnak kerülni. 
- kezelőterapeutája és a Ház alkalmazottjai is tudják, hogy mi történt és ezzel aggódalmunk csökken
- esetleg más segítséget tudunk felajánlan
- és az anyagiak szempontjából sem károsodik senki. 

 

Elérhetőségünk: mobil: 06 30 790 3841 

-------------------

 

Eseménynaptár

Facebook

Cikkek


Képmás magazin 2019-12-15 17:46

Életmentő lehet a rákbetegek lelki gondozása

részletek

Itt minden szónak súlya van 2015-06-29 12:44

A beteg és a „többiek”

részletek

Lélekben is gyógyulni kell 2013-11-10 20:29

A rák diagnózisa olyan mint a cunami: ahol előző nap még boldog párok sétáltak a tengerparton, ott másnap a pusztulás és romok képei fogadnak...

részletek