Skip to content

Munkatársaink

A Tűzmadár Alapítvány munkatársai, óraadói – pszichológusok, mentálhigénikus, gyógytornász, dietetikus, tanácsadók és önkéntesek – tudásuk legjavát adva, szeretettel igyekeznek segíteni a hozzánk fordulóknak. A legtöbb szakember évek óta dolgozik daganatos betegekkel.


ROHÁNSZKY MAGDA LÉNA (1951- +2019)
A Tűzmadár Házban megvalósult komplex, integratív pszichoszociális rehabilitációs program kidolgozója


EGYÉNI FOGLALKOZÁSOK-KEZELÉSEK

LAKATOS JÚLIA ANNA
pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt

A Tűzmadár alapítványnál és a Szt Margit kórház onkológiai osztályán lát el pszichológiai tanácsadást.”A Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem pszichológusként, 2019 őszétől a Pécsi Tudományegyetem felnőtt klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus képzésén vagyok hallgató.A Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél autogén tréninget tanultam, jelenleg a szimbólumterápiás módszerspecifikus képzést végzem.A Tűzmadár Házban egyéni pszichológiai tanácsadás kapcsán lehet velem találkozni.

 


TÓTH ÁGNES
pszichológus, mozgásterapeuta

Elsősorban csoportfoglalkozások vezetőjeként találkozhatnak velem a Tűzmadár Alapítványhoz fordulók.
Évek óta vezetem a tudatos jelenlétre épülő „MBCR (Mindfulness Based Cancer Recovery) csoportos programot, illetve az alapítvány mozgásterápiás foglalkozásait, melynek keretében csikungot és Do-in-t oktatok a betegségben érintett résztvevők számára.  Ezeken kívül egyéni pszichológiai konzultációkat is tartok daganatos betegek és hozzátartozóik részére.


SEREGÉLY BEA
gyógytornász, manualterapeuta

Seregély Beáta gyógytornász, manuálterapeuta vagyok. Első diplomámat a Műszaki Egyetem, Építészmérnöki Karán szereztem, majd a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán gyógytornászként másoddiplomáztam, ezután posztgraduális képzésben manuálterapeuta vizsgát tettem.Több, mint tíz éve foglalkozom különböző ortopédiai, neurológiai és traumatológiai problémákkal megküzdő páciensek testi és persze ezen keresztül lelki támogatásával, fizikai állapotuk javításával.
Három éve működöm közre a Tűzmadárház csapatában onkológiai betegek segítésében. Jelenleg Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán külsős oktatóként dolgozom.

 

FOGLALKOZÁST VEZETŐ MUNKATÁRSAK


BORIS ILONA
(Eredeti szakmámban informatikus és tanár)

Most már évek – évtizedek óta érintettségemtől fogva kinyíltam egy új, a belső fejlődést és kiteljesedést segítő folyamatokra és munkára, melynek hatására megtaláltam a meseterápiát, melyben Dr Boldizsár Ildikónál kiképződtem és a Tűzmadár Házban 2018. óta tartok ilyen foglalkozásokat.


DR HAMVAI CSABA,
pszichológus és WÉK facilitátor

A Tűzmadárban az online WÉK foglalkozásokat és AT tréningeket tart
Főállás: Szegedi Tudományegyetem, Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, Magatartástudományi Intézet


GLOTZ MÁRIA
Gyógytornász, pink ribbon csoportvezető és Pilates oktató

A Tűzmadárban rendszeres csoportos gyógytorna foglalkozásokat tart


SZABÓ KRSIZTA
akkreditált pedagógus képzésvezető,
egészség- és mozgásmentor

A Tűzmadárban Gyógyulást támogató könnyített táncot tart daganatos betegséggel érintettek részére
A program része a speciális,könnyített élmény Zumba Gold®

GYENESE GYÖRGYI
mentalhigiénés szakember, coach, playback színház

A TH-ban a személyes és online WÉK foglalkozásokat tartja.
Alkalmi Playback szinházi programokat szervez


KONTRA SAROLTA
mentalhigiénés szakember, gyógypedagógus

A Tűzmadár Festőkör vezetője


JANITS-SZABÓ VIRÁG
tibetológus, jóga oktató

A Tűzmadárban a TestTudat jóga foglalkozásokat tartja

 

ÜGYVITEL

VARGA JUDIT

Alapítványi interim ügyvezető
2021. december-2022.június

ÖNKÉNTESEK

Ruzsa Rania
fényképész, filmes, technika

Szentirmai Judit
non-profit tanácsadó, honlap készítő,
rendezvényszervezés
kertész

 

Mentorok-Tanácsadók
akik korábban szorosan velünk dolgoztak

Kisa Judit
dietetikus-alkalmi tanácsadó

1988-ban végeztem az Orvostovábbképző Egyetem Egészségügyi Főiskolájának Dietetika Karán piros diplomával.1990-2011 között dolgoztam a Semmelweis Egyetem Központi Élelmezésén.1996-ban kezdetem el intenzíven foglalkozni onkológiai betegekkel az Egyetem Radiológiai és Onkoterápiás Klinikáján. Cikkeket, tájékoztató anyagokat írok. Az elmúlt pár évben 4 könyvem jelent meg, reformtáplálkozás témakörében.
A hozzám fordulók kéréseivel, kérdéseivel szemben nyitott vagyok, és kreatív.Szakmaiságomat nem feledve, minden helyzetből lehet egészséget segítő és támogató utat találni és gyakorolni.
Hitvallásom szerint a jó étrend finom, színes, illatos, és nem utolsó sorban élhető.Több,  mint 14 éve tartok mindezek megtapasztalására, gyakorlására egészségkonyhai foglalkozásokat.