ZUMBA

Fotel' Zumba Gold  Szabò Krisztával - gyengélkedésből erősödni vágyòknak - csak a felső testfél átmozgatásával

Szeretettel készìtettem Neked, ha a daganatos betegség, vagy a kezelések kóvetkeztében most
-  gyengélkedsz, fáradékony vagy
 - elesettebb időszakban vagy
-kemo után/ rehabilitáciòban
-ja  a lábfejed, lábujjaid  zsibbadása olyan erős, hogy az "állò" zumbában összeakadhatnának a lábfejeid érzékelés hìján
- ha az àllò Zumba Gold még tùlságosan megterhelő lenne Neked
- ha a csìpő és/vagy a térdìzületedet extràn kìmélned szükséges

a nyak, vàll, karok, kéz, ujjak átmozgatására,
az életerő megszòlìtására' :),
fizikai-érzelmi erősödésre, töltődésre, mindezt a hétfői Zumba gold òráknál sokkal kìméletesebben.

E fotel-flamenco' :)  hely és felszerelés igénye nélkül táncolhatò
 ágyban, fotelban egyaránt.

Video ide kattintva megnézhető.

ZUMBA Gold

Tűzmadár rehabilitációs Zumba Gold® Érintetteknek - ÉlménytáncSzabó Krisztával, melyet speciálisan daganatos betegséggel érintettekre adaptált egészségfejlesztő és -megtartò célokat támogatva a gyógyulás útján, elfogadó, támogató, segítő légkörben, önszabályzó, egyéni intenzitást lehetővé tévő tanácsokkal megtámogatva a résztvevőket. Online keretek között egyéni felelősséggel ajánljuk. A rendszeres testmozgás kiemelkedő egészségre gyakorolt hatásai mellett aZumba® különlegesen magas felszabadító- és örömfaktora miatt speciálisan hat az immunfolyamatok optimalizálására és nagyon gyorsan javítja az erőnlétet. RÉSZVÉTELI DÍJRÓL IDE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT.

Alacsonyabb intenzitású óra, kiemelten nagy figyelemmel és segítő tanácsokkal az egyén teljesen önszabályozható mértékkel történő részvételére, mely állapot függően minden résztvevő számára megfelelővé állítható Kriszta instrukciói alapán. Az óra eleve ugrás, csavarás és rángató mozdulat-mentes!

A lépéseket nem kell tudni, csakis az oktatónak! Táncos előélet NEM szükséges!

Pozitív mellékhatásként persze a rendszeresen járókra idővel „ragadnak” a lépések, ám a zumbában NEM ez a lényeg!

AMI FONTOS az Zumba® varázs:

- a hihetetlen magas öröm és- élményfaktor, a rendszeres 40-60 perces Zumbás testmozgás egészségre gyakorolt számos pozitív hatása, - szinte észre sem vesszük, hogy eltelt egy óra a különleges Zumba® mámorban fürödve

- a forró vidám latin dallamokra való mozgás napokra, hetekre kiható öröm, boldogság érzése, a felszabadult hangulat és a mindezekből fakadó jótékony egészségfejlesztő hatások.

Helyszín: ONLINE INTERNET vagy személyesen Tűzmadár ház

Időpont: Hétfő 6h-7h  Zumba Gold  és szerda 6-7h Zumba®
A foglalkozást vezeti: Szabó Kriszta
Részvételi díj: Hétfőn Tűzmadaraknak térítésmentes, adományt szivesen fogadunk, szerda Szabó Krisztával kell egyzetetni.
Szükséges eszközök: laza ruha és kitartó jókedv