Skip to content

Tűzmadár Ház

A Tűzmadár Ház közel 10 éven a Szt. László kórház területén az Onkológiai Centrummal szoros együttműködésben dolgozott, majd ez az együttműködés megszakadt, de a COVID pandémiáig változatlan elköteleződéssel működött. Ezt követően tevékenységünk áttevődött az Online térbe. Az alapító szakmai vezető, Rohánszky Magda halálával, 2019. nyarától pedig sajnos szakmai vezető nélkül maradtunk.

Végül 2023. augusztusában úgy döntött az alapító és a kuratórium, hogy a Házat visszaadjuk a kórháznak, bízván, hogy folytatják a segítséget onkológiai érintetteknek és hozzátartozóiknak.

Bízunk benne, hogy a Tűzmadár Ház tapasztalata és szemlélete, a komplex és holisztikus testi-lelki támogatás, onko-pszichológiai segítés mintázata mostanra számos segítői szolgálatban inspiráló minta és sokak életében minőségi változást hoz.

Az eredeti célunk és küldetésünk értelmében mindennél fontosabb számunkra, hogy a Ház a komplex pszicho-szociális ellátás biztosításával a rászorultak kezelését és életminőségének javítását szolgálja. Reméljük ez 2024-től elérhető lesz mindenki számára. 

Ugyanakkor alapítványunk eredeti célja értelmében, lehetőségeink figyelembevételével örömmel támogatunk minden olyan kezdeményezést, amely a Tűzmadár Ház eredeti küldetésének szellemében akar működni.

Ha bármi kérdése volna, keressen meg minket bátran az alábbi e-mail címen:

tuzmadar@tuzmadaralapitvany.hu