Skip to content

Könyvbemutató Online beszélgetés

Örömmel mutatjuk be L. E. Carlson és M. Speca: Gyógyító mindfulness című könyvének második, felújított magyar kiadását, mely a 95. Könyvhétre jelent meg a Tűzmadár Alapítvány és a Gingko Kiadó közös gondozásában.
Ezzel a könyvvel és beszélgetéssel tisztelgünk Rohánszky Magda, a Tűzmadár Alapítvány örökös elnökének emléke előtt.
A módszer jelentőségéről a Semmelweis Egyetem két klinikus pszichológus szakembere, Prof. Dr. Perczel-Forintos Dóra és Dr. Kovács Zsuzsa beszélget. Kiemelt vendégünk: Linda E. Carlson, Ph.D., R.Psych., a könyv szerzője, a Calgary egyetem Pszichoszociális onkológia vezetője, az Integrative Onkológia Társaság jelenlegi elnöke.

Az esemény zoom linkje:
https://us06web.zoom.us/…/tZcrceyuqzsjHtJZrc5bIZ3oK…
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Hogyan segíthet a mindfulness, azaz a tudatos jelenlét gyakorlása a rákkal való megküzdésben? Fel tudjuk-e használni elménk erejét úgy, hogy az támogassa gyógyulásunkat azokban a pillanatokban, amikor elveszni látszunk a gondolataink, aggodalmaink vagy egy zavaros jövőkép útvesztőjében?
Hosszú évek kutatásai arra mutatnak rá, hogy ha a stresszt és nyugtalanító érzéseinket kordában tudjuk tartani magunkban, és ezáltal mentálisan felkészülünk az embert próbáló kezelésekre és a nehéz helyzetekre, akkor javíthatunk életminőségünkön, és a gyógyulásunk folyamatának is aktív részesévé válhatunk.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
a könyv megrendelhető a kiadó webshopjában: https://gingkokiado.hu/termek/gyogyito-mindfulness/
Az első kiadás pedig az alapítványtól ide kattintva.
Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük